My CMS

Fackförbund för säljare & marknadsförare

Hem > Fackförbund för säljare & marknadsförare

Sök

Länkar

Uppsägning

Läs mer >

Jobb inom HR

Läs mer >

CV-inspiration

Läs mer >

Fackförbund för säljare & marknadsförare

Om du är en säljare eller marknadsförare och letar efter ett fackförbund som stöttar dig, är du på rätt väg. Fackförbund för säljare och marknadsföring hjälper till att skydda dina intressen, skydda din arbetsplats och stötta dig med karriärutveckling. I det här inlägget kommer vi att ta en närmare titt på fackförbund och vad de kan göra för dig.

Vad är fackförbund för säljare och marknadsförare?

Ett fackförbund för säljare och marknadsförare är en organisation som arbetar för att skydda och stärka rättigheterna och möjligheterna för säljare och marknadsförare. Fackförbunden representerar säljare och marknadsförare som arbetar på olika typer av organisationer, från stora företag till små företag och från detaljhandel till B2B-företag.

Fackförbund säljare & marknadsföring - 3 tips

Nedan tipsar vi om tre fackförbund som vänder sig till dig som säljare eller som arbetar inom marknadsföring. Vi rekommenderar att du tar reda på mer om fackförbundet innan du går med, för att se om det är rätt för dig.

Säljarnas Riksförbund

Säljarnas Riksförbund är ett väletablerat fackförbund för säljare och marknadsförare som stöttar sina medlemmar i att skydda sina intressen, öka sina karriärmöjligheter och få de resurser de behöver för att lyckas i sina yrken. Förbundet har varit verksamt i över 60 år och har ett stort nätverk av medlemmar som är redo att stötta varandra.

Säljarnas Riksförbund erbjuder många olika typer av tjänster och förmåner som att ge rådgivning om juridiska frågor, öka karriärmöjligheter genom kurser och seminarier, arrangera företagsmässor och nätverksmöjligheter, och ge försäkringar till sina medlemmar.

Unionen

Unionen är ett av de största fackförbunden i Sverige och erbjuder ett brett utbud av tjänster och förmåner för sina medlemmar som är säljare och marknadsförare. Förbundet skyddar medlemmars intressen, ökar deras karriärmöjligheter och stöttar dem med lärande och utveckling.

De erbjuder också kurser, seminarier och nätverksmöjligheter för att hjälpa medlemmarna att lyckas i sina yrken. Unionens jämställdhetsförbund för säljare och marknadsförare stöttar även sina medlemmar i att kämpa för ett jämställt arbetsliv.

Handels

Handels är ett fackförbund som arbetar för att förbättra arbetsvillkoren och arbetsmiljön för säljare och marknadsförare. Förbundet har som mål att stödja sina medlemmar genom att skydda deras intressen och erbjuda dem stöd och karriärutveckling.

Handels erbjuder ett brett utbud av förmåner för sina medlemmar som att ge rådgivning om juridiska frågor, stödja med lärande och utveckling, arrangera företagsmässor och nätverksmöjligheter, samt erbjuda försäkringar. Medlemmar får också tillgång till olika typer av stöd som seminarier och kurser om jobbet eller branschen.

Varför ansluta sig till ett fackförbund?

Det finns många goda skäl till att ansluta sig till ett fackförbund för säljare och marknadsförare. Fackförbunden hjälper till att skydda dina rättigheter som anställd, ge dig möjlighet att uttrycka och försvara dina åsikter och önskemål samt öka din kompetens och välmående. Här är några av de största fördelarna med att ansluta sig till ett fackförbund:

Förbättra ditt förtroende och status som anställd

Fackförbundet ger dig en plattform att rösta för förbättringar i din arbetsmiljö. De kan även hjälpa till att förbättra din status som anställd och öka förtroendet för dina kompetenser.

Öka din lön och förmåner

Genom att delta i fackförbundets förhandlingar kan du öka din lön och få bättre förmåner. Fackförbundet kan även hjälpa till att skydda dig mot orättvisa löneförhållanden.

Professionell utveckling

Fackförbunden erbjuder ofta utbildningar som hjälper dig att utveckla dina färdigheter och befogenheter som säljare och marknadsförare. Detta kan hjälpa dig att gå vidare till nya jobb eller öka din lön.