Bemanning

”Låt oss hjälpa dig med rätt resurs på obestämd tid eller vid specifikt behov”

Bemanning tjänstemän

Vi är ett bemanningsföretag som själva anställer personal som vi hyr ut. Vi drivs av att matcha rätt person med rätt uppdrag.

Inget företag är det andra likt och utmaningarna med personalförsörjningen ser olika ut. Vi är vana att skräddarsy vårt erbjudande efter våra kunders behov, allt för att säkra rätt kompetens både på kort- och lång sikt.

Bemanning Industri & Logistik

HR Bolaget rekryterar och hyr ut personal på kollektivsidan. Vi på HR Bolaget kan erbjuda helheltslösningar för industri, logistik, lager, produktion och transport. Vi har lång erfarenhet av bemanning och entreprenadlösningar på kollektivsidan.

När kan du använda oss på  LO-sidan? Toppar i produktionen , ingår i bemanningsstrategin, enkelt och smidigt, sjukfrånvaro, vakanser, säsongsvariationer, kundorderstyrd produktion (kunden startar först tillverkning när ordern kommer in för att undvika lager), korta ledtider (kort tid från beställning till leverans), hinner inte själv rekrytera, anställningsstopp, nedläggningar där kundens personal blir varslad, produktion fortsätter efter varsel.

Offertförfrågan

Välkommen att fylla i vår offertförfrågan.

Offertförfrågan (PDF)

Hur kan vi hjälpa dig?

Behovet av personal varierar. Det kan vara ett plötsligt behov på kort eller obestämd tid, ett behov av en viss kompetens idag eller ett behov att säkra strategiska kompetenser på längre sikt. Det kan handla om vad som helst som dyker upp på agendan och där det krävs hjälp för att säkra sin kompetensförsörjning. Som bemanningsföretag kan vi hjälpa dig oavsett ditt behov, detta tack vare vår erfarenhet, vårt metodiska arbete och vårt kontaktnät.

  • Deltidsbemanning:
 Vi löser ditt behov oavsett om det är en deltidstjänst, ett behov som varierar från dag till dag eller om du vill känna dig fram vad du egentligen behöver utan att anställa själv. Vi samarbetar med konsulter som vill jobba deltid och de som vill jobba extra.
  • Heltidsbemanning: Vi har konsulter som trivs i bemanningsbranschen och som vill bygga sitt CV och utvecklas. Vi jobbar även med de som är intresserade av en fast anställning på just ditt företag och ser en inhyrning som en väg in.

Oavsett vilket är det viktigaste alltid att matcha rätt person med rätt uppdrag oavsett upplägg!

Fördelar med att låta oss sköta din bemanning

  • Vi har engagerade och duktiga konsultchefer som har lång erfarenhet från branschen.
  • Du behöver inte lägga tid på rekrytering utan kan ägna dig åt din kärnverksamhet.
  • Vi tar hela arbetsgivaransvaret.
  • Du som kund betalar endast för effektiv arbetstid och inte för sjukfrånvaro, semester, läkarbesök eller annan frånvaro.
  • Vi är medlemmar i Almega bemanningsföretagen och följer Bemanningsavtalet.
  • Vi bemannar alla typer av uppdrag på kort och lång sikt.

Här kommer några fördelar för dig som medarbetare

HR Bolaget är en komplett HR-partner till våra kunder inom bemanning, rekrytering, outsourcing, omställning samt organisations- och ledarskapsutveckling. Det finns oftast goda möjligheter för dig att utvecklas, både hos kunden och hos oss.
Vi är ett företag med erfarenhet och en av erfarenheterna består i att vi vet vad du som anställd förväntar dig och vad du vill ha ut av en anställning. Vi kan därför erbjuda dig att få jobba med de mest intressanta företagen. Vi tycker att de anställda är företagens viktigaste resurs, därför erbjuder vi våra anställda marknadsmässig lön samt friskvårdsbidrag för motion eller massage. Som anställd hos oss har du en personlig utvecklingsplan och regelbundna samtal. Du har även en chef som hjälper och coachar dig på dina uppdrag. Självklart har vi roligt mellan jobben och belönar oss med roliga aktiviteter.

bemanning-small

omstallning-small

Kontakt

HR Bolaget AB

Huvudkontor
Kolonivägen 60
371 54 Karlskrona

Regionkontor Kalmar
Titanvägen 2
382 46 Nybro

Regionkontor Malmö

Tel: 0733- 66 59 86

Mail: info@hrbolaget.com

Fyll i koden: captcha