Vi på HR Bolaget

Här kommer en kort presentation av oss som verkar i HR Bolaget.
Vi finns i Karlskrona, Olofström och Malmö:

Daniel

Daniel Bernhardsson
VD & HR konsult

Daniel jobbar som HR konsult och VD i HR Bolaget.
Han kommer allra senast från en av de största aktörerna inom bemanningsbranschen där han har jobbat som Konsultchef.
Med hans långa erfarenhet inom både försäljning och HR-frågor som grund jobbar Daniel främst med försäljning mot både nya och befintliga kunder.

Daniels stora driv och engagemang ligger till grund för allt arbete han tar sig an.
''Det unika i att kunna erbjuda en kombination av HR-tjänster och Företagshälsovård är det som gör HR Bolaget branschledande i regionen!''

Delägare i HR Bolaget.

0733-665 986

Daniel

Djellona Bugujevci
HR konsult

Djellona jobbar som HR konsult på HR bolaget. Hon är en utbildad personalvetare med erfarenhet av HR-frågor både inom den privata- och offentliga sektorn.

Med en bakgrund som konsultchef och rekryterare jobbar Djellona med försäljning mot nya och befintliga kunder och erbjuder HR-tjänster anpassade kundens behov.

Djellona ser framemot att jobba utifrån företagets vision genom att aktivt få vara med och bygga upp kunders verksamheter där HR och hälsa går hand i hand. "Det är ett unikt arbetssätt som kommer att skapa långsiktiga och hållbara strategier inom personalfrågor".

076- 881 27 69

Skoog

Camilla Skoog
Senior konsult/VD Care Competence

Camilla är sedan 2012, delägare och verksamhetschef hos vår samarbetspartner Care Competence.

Hennes främsta ansvarsområden är att se till helheten, kvalitet, försäljning, medarbetare, ekonomi och kundrelationer. Detta med fokus på att verksamheten bedrivs med kvalité och omtanke.

Camilla har varierat sin yrkeserfarenhet mellan vården och bemanningsbranschen.
Inom bemanningsbranschen fokuserade hon på koordinering och försäljning gentemot vårdsektorn. Hon studerade till sjuksköterska vid Mittuniversitetet.

Camilla.Skoog@carecompetence.se

0702-941 811

Hans Åkesson
HR 
Konsult

Hans kommer närmast från en tjänst som Partner/Headhunter från en av Nordens största searchföretag. Han har tidigare arbetat som HR-direktör och HR-chef inom olika branscher och har en socionom examen.Idag arbetar Hans främst med rekrytering och search tjänster i Öresundsregionen.

Hans.Akesson@hrbolaget.com

0708-386 822

Ann Nilsson
HR Konsult

Ann är en av våra HR konsulter och har en lång erfarenhet av HR-arbete, främst inom automationsindustrin.
Hon har en produktionsteknisk och HR-bakgrund från Volvo Cars. Hon har tidigare även varit verksam som personalchef hos TitanX, HAKI och VA Automotive.

Hos oss arbetar Ann som konsult med inriktning mot arbetsrätt, ledar- och organisationsutveckling samt arbetsmiljö.
För kontakt med Ann vänder du dig till nedan:

info@hrbolaget.com

Herman Mostafa
Researcher

Herman jobbar som Researcher på HR Bolaget. Efter att ha svävat runt mellan anställningar inom försäljning, kundservice, kommunsamverkan och administration har han nu fått chansen att ta sig an en ny utmaning.

Herman är oftast den första du har kontakt med hos oss när du blir headhuntad eller söker våra tjänster. Herman arbetar med alla våra processer för hela vårt tjänsteutbud. Han är också en fast punkt på vårt kontor när vi andra är ute hos kund.

Herman kommer också att hålla er uppdaterade på våra sociala medier kring allt från jobbmöjligheter till teamets vardag.

Herman.Mostafa@hrbolaget.com

0768-812 769