Extern HR-partner

Vill du ägna dig åt kärnverksamheten och samtidigt vara säker på att nå resultat så är Extern HR partner rätt upplägg för dig. Vi har olika lösningar beroende på behov och vi skräddarsyr våra erbjudanden så att det passar dig som kund.

EXTERN HR PARTNER:

Med våra specialistlösningar levererar och hanterar vi personal för en specifik funktion eller tjänst. Vi arbetsleder vår egen personal och ansvarar för processer och kvalitet. Vi tar över en avdelnings funktion och verkar i enlighet med era riktlinjer, krav och mål. Där tjänsteinköpen idag görs från flera leverantörer har vi möjligheten att komplettera den interna kompetensen med våra specialister/konsulter.

HR-SPECIALIST:

Många företag har behov av kompetent HR personal men saknar resurser för att anställa. Vi på HR Bolaget har mångårig erfarenhet av HR inom många olika branscher, vi ser dessutom till att hålla vår kompetens aktuell och fräsch. Fokusera på tillväxt och lönsamhet, vi tar hand om resten! När du använder oss som din HR-avdelning får du en ansvarig HR Konsult hos oss men ett helt företags kompetens. Vi arbetar på timme och garanterar att det ger resultat för din organisation.

INTERIM MANAGEMENT:

Att ha rätt person på rätt plats är nyckeln till framgång hos alla företag. Interim Management innebär att du på anlitar en expert och/eller chef genom oss istället för att själv anställa. Interimslösningar innebär att du med kort varsel, under en flexibel tidslängd anlitar en professionell och operativ person med lång erfarenhet från liknande tjänster. Vi har ett omfattande nätverk av mycket erfarna konsulter som på kort varsel kan gå in i en ledande roll som interimschef och/eller specialist hos dig som kund. Dessa konsulter har mångårig erfarenhet av ledande positioner och av att snabbt leverera resultat. De har fattat ett aktivt beslut att agera fristående agenter och ta de uppdrag som intresserar och triggar. Våra konsulter är vana att ta ansvar och få saker och ting gjorda från första stund.